Aangesloten netwerken TeamFysiek

Fysiotherapie praktijk TeamFysiek is aangesloten bij veel gerenommeerde netwerken in de regio Twente.

Deze netwerken zijn belangrijk voor ons gehele zorgstelsel in Nederland. Dus ook voor Twente. Wij van TeamFysiek zijn aangesloten bij een aantal gerenommeerde netwerken in en rondom Twente. Door bij deze netwerken te zijn aangesloten ervaren wij de voordelen van goede samenwerking tussen professionals in het netwerk. Hierdoor verhoogt het de kwaliteit van zorg die wij u leveren en hierdoor hopen wij op een hoge tevredenheidsgraad van cliënten.

Fysiotherapie praktijk TeamFysiek is aangesloten bij:

Fysiotherapie praktijk TeamFysiek werkt samen met:

 

Samenwerking Podotherapie

Regelmatig wordt er in de praktijk een gezamenlijk voeten en voetjesspreekuur gehouden. 

Door middel van een geheel vrijblijvende screening van 15 minuten worden klachten aan voeten/enkels bij volwassenen en bij kinderen grondig onderzocht door de (kinder)fysiotherapeut en podotherapeut.

Er zal onder andere gekeken worden naar enkel/voetstatiek, looppatroon of spier-/gewrichtsmobiliteit. Door onze specialisaties te bundelen hopen we tot (nieuwe) inzichten te komen die tot een gepast behandeladvies leiden.

Op onze socials houden we u op de hoogte van het eerstvolgende spreekuur. Mocht u een afspraak willen maken voor een spreekuur bel dan naar 0547 388244 of mail naar [email protected]