Project omschrijving

Sportschool TeamFitness

TeamFysiek en sportschool TeamFitness delen energie.

Sportschool TeamFitness is voortgekomen uit TeamFysiek. De sportschool is opgezet vanuit het oogpunt van de fysiotherapie-praktijk, waarbij er veel aandacht is voor u als sporter. In de fitnesszalen, uitgerust met airconditioning, vindt u een breed scala aan fitnessapparatuur en oefenmaterialen.

Dit vraagt natuurlijk ook om een goede kennis van zaken over de juiste training. Daarom hebben wij deskundige mensen in dienst die u kunnen begeleiden voor, tijdens en na uw trainingen. Zij kunnen u helpen om sneller en effectiever het doel, dat u voor ogen hebt, te bereiken. Er zijn altijd fitnessinstructeurs voor de mensen in de zaal trainen aanwezig. Op vragen die u heeft over bijvoorbeeld de fitnessapparatuur of trainingsschema’s, kunt u dan ook direct een antwoord verwachten.

Ook het resultaatgericht trainen kan bevorderd worden. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om in korte tijd een persoonlijk trainingsschema voor u te maken.

Wilt u graag weten hoe het gesteld is met uw conditie, dan is het mogelijk een fitheidstest laten uitvoeren door één van onze instructeurs. Op basis daarvan wordt een specifiek trainingsschema opgesteld, dat nog beter bij u en uw wensen aansluit.

Natuurlijk wordt er desgewenst nauw samengewerkt met de fysiotherapeuten van TeamFysiek en zijn er op meerdere momenten therapeuten in de sportschool aanwezig.

In onze sportschool beschikken we over kleedruimtes, douches en een gezellige bar voor een kop koffie of een drankje na het sporten.

TeamFitness is een sportschool waar de nadruk ligt op Sport en Aandacht

TeamFitness Logo